Voetreflexologie

Bij ’toeval’ kwam ik in aanraking met voetreflexologie. Ik ben de cursus relaxatiereflexologie en daaropvolgend voetreflexologie gaan volgen en ik behaalde mijn diploma als voetreflexologe bij de NVBR – Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen.
Voetreflexologie is één van vele alternatieve geneeswijzen die de mens holistisch benadert. Het vertrekt vanuit het standpunt dat het hele lichaam terugkomt in de voeten. Door massage, drukpunten, linken en bewerken van verschillende zones op de voet, zet je heel wat in beweging.
Het bewerken van de voet zorgt ervoor dat de bloedsomloop en energiestroom bevorderd worden waardoor fysieke en energetische blokkades opgelost kunnen worden. Het is een weldaad voor lichaam en geest en heeft een erg positief effect.
Voetreflexologie is voor alle leeftijden geschikt, helpt bij heel veel gezondheidsproblemen (nek-rugklachten, hoofdpijn, CVS, maag- en darmklachten, zwangerschapskwaaltjes, fertiliteitsproblemen, menstruatieklachten, migraine, oedeem,…) en psychische onbalans (stress, depressie, burn-out, verdriet, boosheid,…). Ook zonder deze problemen is een sessie voetreflexologie enorm rustgevend en een aanrader voor ieder van ons.

Enkel op afspraak

Leen
gsm: +32498/84.40.88
e-mail:

Tarieven:
Sessie voetreflexologie 60 à 75min: €55
5-beurtenkaart voetreflexologie: €250