Energetische Kristaltherapie

Wat houdt deze therapie in? 

De belangrijkste factor voor het slagen van de therapie is dat je ten volle achter je keuze moet staan om hieraan te beginnen. Het is een mooie samenwerking tussen jou als client en mezelf als therapeut. 

De meeste ziekten en kwalen zijn een gevolg van energetische blokkades. Het is een prioriteit om deze op te lossen zodat je energetisch systeem terug optimaal gaat presteren en dat je lichaam terug gaat regeneren, waarvoor het oorspronkelijk ontworpen is. We zien meer en meer dat dit ondermijnd wordt.

Blokkades zoals fibromyalgie punten verstoren je energetisch systeem, alsook blokkades in je aura, chakra’s, karmische stukken, …

Het is belangrijk om deze eerst aan te pakken vooraleer we terug aan de opbouw van je energetisch lichaam kunnen werken. Doordat je energie terug kan gaan vloeien, verdwijnen stelselmatig je kwalen en gaan andere therapieën meer invloed hebben (moest hier nog nood aan zijn), dieper kunnen inwerken en betere resultaten geven.

Hoe ziet de therapie er praktisch uit?

We plannen 5 sessies gedurende een periode van 1,5 à 2 weken. De eerste 3 sessies doen we week 1. Daarna werken we in week 2 de overblijvende sessies af. Tijdens deze 5 sessies krijg je een kristalhanger in bruikleen ter ondersteuning.

Elke sessie neemt 1,5 à 2 uur in beslag. Je neemt plaats in een relax stoel waarin je kan zitten of liggen. Wil je iemand meebrengen als steun, geen probleem!

Tijdens de sessie wordt gewerkt met een grote kristal staaf die een 50-tal verschillende kristalgruizen bevat. Deze wordt, afhankelijk waarop er gewerkt wordt, ter hoogte van het borstbeen of de zonnevlecht geplaatst. Je kan de staaf bekijken als een programmeer tool. Je haalt het slechte programma eruit en je plaatst het goede terug zoals de natuur het bedoeld heeft.

In sessie 5 vervangen we met een Lemurisch ritueel de kristalhanger. In deze transitie creëren we een energetische bel rondom je zodat de meeste storende en laag trillende energieën wegblijven. Enkel wat je zelf toelaat kan er eventueel doorkomen.

Je werkt zelf ook verder na de 5 behandelsessies op de punten die wat moeilijker liggen en ondersteuning nodig hebben. Gedachten zijn krachten, dus hoe meer je er zelf mee bezig bent, des te sneller verloopt je herstel.

Na een viertal weken spreken we opnieuw af voor een opvolgsessie. Hier word je opnieuw helemaal uitgemeten en waar nodig ook bijgestuurd.

Het volledige pakket houdt in:

  • 5 behandelsessies (5x 1,5 à 2u)
  • Programma op maat dat je verder ondersteunt bij je herstel
  • 1 opvolgsessie na 4 weken
  • Zit je achteraf nog met een vraag, bel en/of mail gerust. 
  • kostplaatje therapie: 5 behandelsessies en 1 opvolgsessie aan 75 euro/uur. 

Heb je na deze informatie nog vragen of wil je een persoonlijke kennismaking, dit kan steeds in een vrijblijvend intake gesprek.

Ook de kleinere versies van de behandelstaaf zijn verkrijgbaar in een handstaaf. Deze zijn vervaardigd in hoogwaardig RVS en gevuld met dezelfde samenstelling. Dit kan ondersteuning en bescherming bieden voor jou. Deze ondersteunen je therapeutisch, gaan perfect samen met geneeskundige zorg, maar vervangen deze niet.

e-mail: