Energetische huiszuivering

Je stelt je misschien de vraag waarom je je huis energetisch zou laten zuiveren of reinigen. We zijn als mens op dit moment een heuse transitie aan ’t ondergaan, voor sommigen bewust, voor anderen onbewust. Met andere woorden, de mens is sensitiever aan het worden en we pikken energieën of trillingen op dit we voorheen niet merkten of voelden. Een voorbeeld, dat voor velen bekend zal voorkomen, is wanneer je op een plek komt waar je je niet goed of op je gemak voelt. Je haren gaan rechtop staan, je krijg koude rillingen of er gebeuren “onverklaarbare” zaken.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan over een entiteit, dit is de energie van een overleden persoon die zijn weg naar de bron nog moet maken en hulp nodig heeft met zijn weg te vinden. Dit kan gaan van vredelievende, onrustige tot agressieve en manipulerende entiteiten.

Verder zijn er nog rest energieën die op een bepaalde plaats zijn blijven hangen, dit kan historisch zijn, bv plaatsen waar veldslagen gebeurd zijn. Ook na een ruzie blijven er energieën of trillingen achter, hier zijn velen zich niet bewust van.

Nog een puntje om aan te halen, is de aanwezigheid van natuurlijk energieën zoals wateraders en leylijnen, waarop je als mens kan reageren.

Deze zaken kunnen allerlei symptomen veroorzaken; slapeloosheid, ziekte, een onhebbelijke gevoel,…. Door je huis te laten reinigen, verdwijnen deze energieën en trillingen, waarmee jouw symptomen oplossen. Het is steeds aan te raden zowel bij nieuwbouw als een bestaand huis. Zo kan je er zelf een nieuwe start aangeven en jouw trilling aan ’t geheel voegen.

Concreet, bij de reiniging voeren we een ritueel uit die de trillingen laat verdwijnen en leer ik je ook de tools aan om dit zelf in de toekomst te onderhouden. Dit is een mooie samenwerking tussen client en mezelf.

Kostprijs: de basis is 125 euro. Wonen we meer dan 25 km uit elkaar, vraag ik een kleine vergoeding zodat m’n reiskosten gedekt zijn.

e-mail: